ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Κύκλος σεμιναρίων τεχνικής επαγγελματικής κατάρτισης για εργοδότες κατασκευαστές και αυτοαπασχολούμενους, με στόχο την πιστοποίηση του επαγγέλματος.

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Κατασκευαστών-Αλουμινίου και Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) με το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος για την πιστοποίηση των τεχνικών προσόντων των επαγγελματιών του κλάδου.

Αρκετοί συνάδελφοι εξέφρασαν την επιθυμία να παρακολουθήσουν τον δεύτερο κύκλο σπουδών που θα υλοποιηθεί άμεσα. Η συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης εκφράστηκε ως ανάγκη των επαγγελματιών καθώς μόνο μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα της τυπικής αναγνώρισης των γνώσεων και των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την κατάρτιση.
Η ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ θεωρεί ότι έχει γίνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα, το οποίο θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην πιστοποίηση του επαγγέλματος και τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου.
Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στον συγκεκριμένο κύκλο σεμιναρίων κατάρτισης με στόχο την πιστοποίηση , επικοινωνήστε με την γραμματεία της ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ στα τηλέφωνα 210/4912885 και 210/4920528 και ώρες 10.00 π. μ. – 14.00 η στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.