ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ

ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

Η Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου Πειραιά (ENKAΣ) διοργάνωσε σε συνεργασία με την εταιρεία PROFILMEDIA την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή της.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό

Η εκδήλωση διεξήχθη στις 12 Ιουνίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας.

Ήταν μια συνάντηση με ελεύθερο διάλογο σχετικά με το θέμα του αθέμιτου Ανταγωνισμού. Ακούστηκαν απόψεις και προτάσεις από τους παρευρισκόμενους.

Σε αυτήν συμμετείχαν μέλη του Σωματείου, εκπρόσωποι εταιρειών – χορηγών, κατασκευαστές, έμποροι και γενικότερα άνθρωποι του Κλάδου του Αλουμινίου.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κος Θεόφιλος Παγιάτης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεγάλη συμμετοχή και ευχαρίστησε τους χορηγούς για την συμβολή τους σε αυτήν την εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος στην ομιλία του είπε ότι θα υποστηρίξουμε την ανασυγκρότηση των βιοτεχνιών δομικών έργων αλουμινίου-σιδήρου και τον περιορισμό της ανεργίας και της άτυπης επαγγελματικής δραστηριότητας, όσο μπορούμε, μέσα από ενέργειες που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο.

Ακολούθησε ο κ. Δημήτριος Τσελεπής, ταμίας της ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ο οποίος αναφέρθηκε σε προβλήματα του αθέμιτου ανταγωνισμού, κυρίως σε προτεινόμενες λύσεις.

Επίσης ο κ Χαράλαμπος Φαραστέλης, νέο μέλος της ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ στην ομιλία του τόνισε ότι τα προβλήματα του αθέμιτου ανταγωνισμού, όλο αυτό το χρονικό διάστημα αντιμετωπίζονται με αόριστες και πολλές φορές χλιαρές δηλώσεις που πλέον δεν επαρκούν σε κανένα παρά μόνον σε όσους θέλουν απλώς να τα συντηρούν.

Χορηγοί της εκδήλωσης

Μεγάλοι Χορηγοί: ALUMIL Α.Ε, ELVIAL Α.Ε, ETEM Α.Ε, EXTRAPLASTICA – EXTRACOLOR

Χορηγοί: ΕUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ ,PANIDIS, NEOKEM Α.Ε , BEST, ANALKO Ε.Π.Ε, METALOUMIN AEBE,METAL ABEE, DOMUS Α.Ε.Β.Ε, RMV, TEAMROLL , ΚΑΒΟΥΡΑΣ, SITAL , AKZO NOBEL

Αμέσως μετά ακολούθησε η Γενική Συνέλευση  των μελών της ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αμέσως μετά ακολούθησε η Γενική Συνέλευση της ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ με την εκλογή Προεδρείου από τον κ. Παναγιώτη Μήτσου, Δημήτριο Μανέτα και Σπυρίδωνα Παπαδάκη.

Ο Γ. Γραμματέας κ. Δημήτριος Μανέτας διάβασε τον Διοικητικό Απολογισμό αναφερόμενος στις δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, στην συνέχεια ο κ. Παναγιώτης Μήτσος διάβασε τον Προγραμματισμό Δράσεων για το άμεσο μέλλον.

Ο ταμίας κ. Δημήτριος Τσελεπής διάβασε τον Οικονομικό Απολογισμό και τον Προϋπολογισμό.

Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και στη συνέχεια αφού έγιναν παρεμβάσεις από τα μέλη και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που τους απασχολούσαν, προχώρησαν στο ψήφισμα της Γεν. Συνέλευσης.