Τα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή σε συνεργασία με κατάλληλους ενεργειακούς υαλοπίνακες, οδηγούν σε άμεση εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Μέσω των κουφωμάτων αλουμινίου νέας τεχνολογίας μπορούμε να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αφού μας βοηθούν σημαντικά να διατηρούμε την επιθυμητή θερμοκρασία στα σπίτια μας ή στους χώρους εργασίας, με χαμηλό σχετικά κόστος.

Η αλήθεια είναι πως η αντικατάσταση μόνο τμημάτων ενός κουφώματος (π.χ. υαλοπινάκων η άλλων εξαρτημάτων) αποτελεί ελλιπή παρέμβαση και τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα έως ανύπαρκτα, αφού δε μειώνουν τη διαπερατότητα του ανέμου ή δεν αυξάνουν την υδατοστεγανότητα, ενώ σε πλείστες των περιπτώσεων τα υφιστάμενα πλαίσια δεν έχουν τις ελάχιστες προδιαγραφές ώστε να δεχτούν διπλούς υαλοπίνακες με το απαραίτητο κενό.

Επιπροσθέτως τα νέα κουφώματα αλουμινίου παρέχουν σημαντικά αυξημένα επίπεδα ασφάλειας και προστασίας από πιθανή προσπάθεια διάρρηξης των χώρων στους οποίους τοποθετούνται.
Συνήθως αυτές οι πρόχειρες λύσεις αντικατάστασης μόνο τμημάτων ενός κουφώματος είναι εντελώς λανθασμένες και προτείνονται λόγω χαμηλού κόστους παρέμβασης.

Στη συνέχεια βέβαια, αποδεικνύεται ότι δεν αποδίδουν και είναι εντελώς αναποτελεσματικές και προβληματικές παρεμβάσεις. Οι παρεμβάσεις αυτές, σε καμία περίπτωση δε λειτουργούν ανταποδοτικά ως προς το σύνολο της δαπάνης που κατέβαλλε ο ιδιοκτήτης, αφού δεν καλύπτουν τα ουσιώδη χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο κούφωμα.

Το αλουμίνιο είναι στην πρώτη θέση επιλογής ως υλικό για την κατασκευή κουφωμάτων και πλήθους άλλων δομικών κατασκευών. Είναι ελληνικό προϊόν που ενισχύει την εθνική οικονομία και την απασχόληση, από την εξόρυξη της πρώτης ύλης ως την τελική κατασκευή προϊόντων.

 

ΠΟΒΑΣ

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 24, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ, 5ος ΟΡΟΦΟΣ Τ.Κ. 106 82 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210 6453740, FAX: 210 6453741
www.povas.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.